EASY TO CLEAN
Special coated leather
WE SHIP WORLDWIDE
Free shipping in The Netherlands
HAND CRAFTED PRODUCT
Made in Holland
EASY TO CLEAN
Special coated leather
WE SHIP WORLDWIDE
Free shipping in The Netherlands
HAND CRAFTED PRODUCT
Made in Holland

Comfort leren schort Dark Brown

Dit prachtige dames model van WITLOFT is gemaakt van soepel semi-plantaardige leer. In deze warme donkerbruine kleur is hij stoer maar door de pasvorm en de strik toch super vrouwelijk.

Naast het unisex leren schort dat WITLOFT verkoopt is er nu ook een unieke dames variant beschikbaar. In deze warme donkerbruine kleur is hij stoer maar door de pasvorm en de strik toch super vrouwelijk.

Dit prachtige vrouwen model, one size, van WITLOFT is gemaakt van soepel semi-plantaardige leer. Het schort vormt zich direct naar het dameslichaam en sluit perfect aan om de borst en heupen. Het leer is dusdanig bewerkt dat het niet stug is, maar direct soepel aanvoelt en daardoor prettig draagt.

Het schort heeft een contrasterende theedoeklus aan de rechterzijde en een de linkerkant een ton-sur-ton zak, waar eenvoudig een mobiele telefoon, pen of ander klein gerei in past.

De nekband, maar ook de theedoeklus zijn voorzien van een lichte print. Dit geeft het leren dames schort net dat extra’s. Daarnaast zorgt het nekhoesje er ook voor dat de leren band niet schuurt in de nek. Door middel van de heupriem kan het schort in iedere gewenste taillemaat geknoopt of gestrikt worden. Tevens is de band in de nek verstelbaar waardoor het schort ook in lengte aan te passen is.

Het leren damesschort heeft, evenals het unisex schort, een speciale coating waardoor vuil en vet niet direct in het schort trekken en waardoor het schort eenvoudig met een vochtige doek schoon is te maken.

Dit model schort is verkrijgbaar in vijf kleurvarianten, welke alle vijf te vinden zijn op onze webshop.

Verkoopprijs€ 139,95