EASY TO CLEAN
Special coated leather
WE SHIP WORLDWIDE
Free shipping in The Netherlands
HAND CRAFTED PRODUCT
Made in Holland
EASY TO CLEAN
Special coated leather
WE SHIP WORLDWIDE
Free shipping in The Netherlands
HAND CRAFTED PRODUCT
Made in Holland

Dames schort Pink Grey

Dit pink/grey schort is een echte eyecatcher! Dit nieuwe leren schort is speciaal ontworpen voor vrouwen en is daarmee een van de nieuwe items uit de WITLOFT collectie.

WITLOFT brengt vanaf heden, naast het unisex leren schort dat WITLOFT verkoopt, ook een prachtige dames variant. Deze nieuwe variant voor vrouwen, is beschikbaar in vijf verschillende kleuren. Met deze eyecatcher in pink/grey is het zeker dat je niet over je kookkunsten complimenten zal ontvangen.

Het materiaal is dusdanig bewerkt dat het niet stug is, maar direct soepel aanvoelt en daardoor prettig draagt. Het nieuwe dames model, one size, van WITLOFT is gemaakt van soepel semi-plantaardig leer. Het schort vormt zich direct naar het dameslichaam en sluit perfect aan om de borst en heupen.

Het schort heeft een contrasterende theedoeklus aan de rechterzijde en aan de linkerkant een ton-sur-ton zak, waar eenvoudig een mobiele telefoon, pen of ander klein gerei in past.

Door middel van de heupriem kan het schort in iedere gewenste taillemaat geknoopt of gestrikt worden. Tevens is de nekband verstelbaar waardoor het schort ook in lengte passend gemaakt kan worden. De nekband, maar ook de theedoeklus zijn voorzien van een lichte print. Dit geeft het leren dames schort net dat extra’s. Daarnaast zorgt het bijpassende nekhoesje er voor dat de leren band niet schuurt in de nek.

Het leren damesschort heeft, evenals het unisex schort, een speciale coating waardoor vuil en vet niet direct in het schort trekken en waardoor het schort eenvoudig met een vochtige doek schoon is te maken.

Dit vrouwen schort is verkrijgbaar in vijf kleurvarianten, welke alle vijf te vinden zijn in onze webshop.

Verkoopprijs€ 139,95