EASY TO CLEAN
Special coated leather
WE SHIP WORLDWIDE
Free shipping in The Netherlands
HAND CRAFTED PRODUCT
Made in Holland
EASY TO CLEAN
Special coated leather
WE SHIP WORLDWIDE
Free shipping in The Netherlands
HAND CRAFTED PRODUCT
Made in Holland

Dames schort Cognac

Dit nieuwe dames model in de kleur cognac is tijdloos en past in iedere keuken.

WITLOFT brengt vanaf heden, naast het unisex leren schort dat WITLOFT verkoopt, ook een prachtige dames variant. Deze nieuwe variant is beschikbaar in vijf verschillende kleuren. De cognac variant is tijdloos en past in iedere keuken.

Het nieuwe one size dames model van WITLOFT is gemaakt van soepel semi-plantaardig leer. Het materiaal is dusdanig bewerkt dat het niet stug is, maar direct soepel aanvoelt en daardoor prettig draagt. Het schort vormt zich direct naar het dameslichaam en sluit perfect aan om de borst en heupen.

Het schort heeft een contrasterende theedoeklus aan de rechterzijde en aan de linkerkant een ton-sur-ton zak, waar eenvoudig een mobiele telefoon, pen of ander klein gerei in past.

De nekband, maar ook de theedoeklus zijn voorzien van een lichte print. Dit geeft het leren dames schort net dat extra’s. Daarnaast zorgt het nekhoesje er ook voor dat de leren band niet schuurt in de nek. Door middel van de heupriem kan het schort in iedere gewenste taillemaat geknoopt of gestrikt worden. Tevens is de band in de nek verstelbaar waardoor het schort ook in lengte aangepast kan worden.

Het leren damesschort heeft, evenals het unisex schort, een speciale coating waardoor vuil en vet niet direct in het schort trekken en waardoor het schort eenvoudig met een vochtige doek schoon is te maken. Met dit vrouwelijke schort wordt koken een alledaags feest!

Dit vrouwen schort is verkrijgbaar in vijf kleurvarianten, die allemaal vinden zijn op onze webshop.

Verkoopprijs€ 139,95