EASY TO CLEAN
Special coated leather
WE SHIP WORLDWIDE
Free shipping in The Netherlands
HAND CRAFTED PRODUCT
Made in Holland
EASY TO CLEAN
Special coated leather
WE SHIP WORLDWIDE
Free shipping in The Netherlands
HAND CRAFTED PRODUCT
Made in Holland

Comfort leren schort Olive Grey

Naast het unisex leren schort dat WITLOFT verkoopt is er nu ook een unieke dames variant beschikbaar. Dit olijfkleurig exemplaar is modisch en elegant.

Naast het unisex leren schort dat WITLOFT verkoopt is er nu ook een unieke dames variant beschikbaar. Dit olijfkleurig exemplaar is modisch en elegant door de kleur en pasvorm, maar ook stoer door het gebruik van leer. Hier kun je zeker wel mee in de keuken verschijnen.

Het prachtige nieuwe model voor vrouwen, one size, van WITLOFT is gemaakt van een soepele semi-plantaardige leersoort. Het schort vormt zich direct naar het vrouwenlichaam en sluit perfect aan om de borst en heupen. Het leer is dusdanig bewerkt dat het niet stug is, maar direct soepel aanvoelt en daardoor prettig draagt.

Door middel van de heupriem kan het lederen schort in iedere gewenste taillemaat geknoopt of gestrikt worden. Tevens is de nekband verstelbaar waardoor het schort ook in lengte passend gemaakt kan worden. Deze band is voorzien van een lichte print en een nekhoesje, dit geeft het schort net dat beetje extra’s en het zorgt ervoor dat de leren band niet schuurt in de nek.

Het vrouwelijke schort heeft een contrasterende theedoeklus aan de rechterzijde en aan de linkerkant een ton-sur-ton zak, waar eenvoudig klein keukengerei of een mobiele telefoon in past.

Het lederen damesschort heeft, evenals het uni/herenschort, een speciale coating waardoor vuil en vet niet direct in het schort trekken en waardoor het schort eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken is.

Het lerendamesschort is verkrijgbaar in vijf kleurvarianten, die allemaal in onze webshop te vinden zijn.

Verkoopprijs€ 139,95