EASY TO CLEAN
Special coated leather
WE SHIP WORLDWIDE
Free shipping in The Netherlands
HAND CRAFTED PRODUCT
Made in Holland
EASY TO CLEAN
Special coated leather
WE SHIP WORLDWIDE
Free shipping in The Netherlands
HAND CRAFTED PRODUCT
Made in Holland

Messenrol Forest Green + 10 mesbeschermers

De musthave voor dit najaar is zeker deze messenrol van WITLOFT. Of je nu een professioneel kok bent of een hobbyist die van koken houdt, dit item mag niet ontbreken aan je 'keukengarderobe'.

Door het gebruik van deze chefs messenrol worden je messen beschermd wanneer je ze meeneemt naar een kookdemo, een etentje met vrienden, een festival of een event.

Deze prachtige messenrol is uniek, echt een speciaal exemplaar. De messenrol is gemaakt van 100% leer en geschikt voor het opbergen van negen messen. De 9 vakken zijn allemaal verschillend van formaat, op deze manier kan je zowel kleine als grote messen opbergen. Bij de rol worden ookmessenhoesjes geleverd. Deze zorgen er enerzijds voor dat de messen niet door of in het leer snijden, anderzijds zorgen de hoesjes ervoor dat de messen scherp blijven en niet beschadigen.

Wanneer de messenrol gevuld en opgerold is kan hij gesloten worden met de twee gespen die aan de body bevestigd zitten.  Eenmaal opgerold kan de messenrol of met de hand gedragen worden of crossbody.

 

Bekijk alle beschikbare kleuren in onze webshop.

*De messen op de foto zijn niet inbegrepen

 

Verkoopprijs€ 229,95